Avaliações de Mr. Food Groningen

Avaliações recentes

5.0
Lisanne Hut
10 setembro 2022

Alles was goed maar de bestelling kwam 20 minuten te laat (duurde totaal 1.20 uur) zonder even een berichtje te sturen of het via de e-mail te laten weten. Dan zou zeker een verbeterpunt zijn.

Richard
8 agosto 2022

Topkwaliteit! Het bezorgen duurde deze keer wel lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Bakker
22 junho 2022

Het eten was goed, maar het knoflookbroodje viel tegen. Voor 4,5 euro verwachtte ik wat meer. De gratis pizza was een leuk extraatje.

Peggy Keshaniyan
13 junho 2022
Galit
1 maio 2022
Martijn
27 março 2022

Spareribs, altijd lekker! Bedrijf zet graag een stapje extra.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert j
2 março 2022
Stefan
27 fevereiro 2022
Dela Kuipers
24 fevereiro 2022

Goed vlees, De Calzone was heel lekker en goed gevuld.

Amir
30 janeiro 2022

Eten was heerlijk en nog heet, dus niet warm, maar heet toen het bezorgd werd! Zeer tevreden

Stefan
25 janeiro 2022

Prima pizza en goede bezorger.

Drenth
19 janeiro 2022
Stefan
10 janeiro 2022
A. Kremer
29 dezembro 2021

Het eten was prima en de bezorging precies op tijd. Leuke actie ook dat je een pizza gratis kreeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Musa
20 dezembro 2021

Top chef 👍🏽

Wim
12 dezembro 2021

Was heerlijk en precies de afgesproken tijd bezorgd

Tumer
5 dezembro 2021
Tumer
2 dezembro 2021
Tumer
30 novembro 2021
Tumer
29 novembro 2021
Tumer
23 novembro 2021
Tumer
21 novembro 2021
Tumer
18 novembro 2021
Tumer
16 novembro 2021
Tumer
16 novembro 2021
Tumer
11 novembro 2021
Tumer
2 novembro 2021

Pasta was super

Dave
1 novembro 2021

Lekker en snel ik bestel elke week

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aron
31 outubro 2021
Kelly
28 outubro 2021

De spareribs top en de aarddappelschijfjes die erbij zaten heerlijk gekruid!

Annie
23 outubro 2021
Brouwer
20 outubro 2021
Chris
19 outubro 2021
Mayerli Prado
17 outubro 2021
Tumer
14 outubro 2021
Tirza
6 outubro 2021

Was heerlijk thnx!

Andrea smit
2 outubro 2021

Goede porties en kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Anoniem
25 setembro 2021

Heerlijk eten, aanrader!

Peter
23 setembro 2021

Het eten was, de bestelling werd later bezorgd dan verwacht.

Tumer
21 setembro 2021
Michel
12 setembro 2021

Goed eten, lekker warm, goede portie. snelle bezorging.

Dirk
3 setembro 2021
Anita
30 agosto 2021
Harry
24 agosto 2021

Hele goede en snelle bezorging. De spareribs eb de aardappelschijfjes zijn een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin
22 agosto 2021

Top top top

Stefan
25 junho 2021
Declan
8 junho 2021

Food was great, hot and fresh. I really loved the Chef Special pizza.

F Moes
7 junho 2021

Geweldig lekker gegeten. Spareribs, Shoarma en nagerechten waren heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K Sikkema
5 junho 2021

altijd goed, altijd snel en altijd lekker!

Peter
24 maio 2021

Ik kreeg bij het stokbrood, mayonaise i.p.v. knoflooksaus. Verder smaakte alles prima. De patat was uitzonderlijk lekker.

Koen
23 maio 2021
Jeroen
20 maio 2021

Altijd top

Andrea smit
5 maio 2021

Het eten is altijd top! Goede service en bezorging.

Tumer
4 maio 2021

rode saus en uien in de pasta vergeten? daar baal je toch echt enorm van.

Fia
19 abril 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

Stefan
18 abril 2021
Jeroen
16 abril 2021

Top als elke keer.

Jeroen
10 abril 2021

Op en top weer.

Lisa
9 abril 2021
Tumer
7 abril 2021

Pizza was erg fijn maar ik baalde wel dat de uitjes vergeten waren.......

Stefan
6 abril 2021
H woudstr
3 abril 2021

Was heerlijk

Jeroen
25 março 2021

Top kwaliteit en super snel bezorgd.

Tumer
10 março 2021
Tumer
8 março 2021
Stefan
21 fevereiro 2021
Marleen
16 fevereiro 2021

Heeeerlijk!!

Margreet
14 fevereiro 2021

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd. Wij gaan hier zeker weer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stije
8 fevereiro 2021

Prima pizza's voor goede prijs na de avondklok.

Koen
7 fevereiro 2021

het was weer heerlijk. het was er snel (15 min) en het was veel eten. ik miste alleen een tomaatje in het bakje sla, maar de hoeveelheid compenseert daar goed voor.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
7 fevereiro 2021
Stefan
2 fevereiro 2021
Anoniem
1 fevereiro 2021

Heerlijk, vriendelijke, verzorgde bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ab
29 janeiro 2021
The hash generals
28 janeiro 2021

Heerlijke spareribs met mijn huisgenoot besteld. Als we stoned kopen we dit altijd, de gratis pizza was ook heerlijk. Bestel dit als je stoned bent

Stefan
20 janeiro 2021
Annelieke
19 janeiro 2021

Heerlijk als altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Noah
18 janeiro 2021

Normaal gesproken ben ik super tevreden. Alleen vannacht een pizza tonijn speciaal bestelt met als extra ansjovis, en wat ik kreeg was een normale tonijn pizza (zonder artisjok kappertjes en ook geen ansjovis) ik had zelfs nog fooi gegeven. Pizza wel gewoon opgegeten omdat ik echt veel honger had. Toch spijtig dat ik niet de juiste bestelling kreeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mr. Food

Hallo, We hebben geprobeerd u te bellen om het goed te maken maar we kregen geen gehoor. Kunt u contact met ons opnemen zodat we dit met u kunnen goed maken. Vriendelijke groet Mr. Food

Stephanie
8 janeiro 2021
Marjolein de Jonge
8 janeiro 2021

Heerlijk eten. Grote porties van hoge kwaliteit. Als je vlees besteld krijg je ook echt veel vlees.

Stefan
3 janeiro 2020

Zoals altijd dikke prima

Daniel
2 janeiro 2020

Zeer goede kwaliteit pizza's en kapsalon!

Stefan
2 janeiro 2020
Koen
23 dezembro 2020

altijd goed, snel en lekker.

Manuel
22 dezembro 2020

Goed eten, veel voor een goede prijs.

Sandra
21 dezembro 2020

Bezorger was vriendelijk netjes en goed gemanierd ga zo door

Albert
16 dezembro 2020

Elke keer weer verrast door de snelheid, smaak en hoeveelheid. Ronduit top!

Mike
14 dezembro 2020

perfect zoals altijd warm,lekker,snel bezorgd

R v/d P
12 dezembro 2020

Top spare-ribs thanx! Gaan we vaker doen.

Dijk
10 dezembro 2020

Kwaliteit eten voor een lage prijs. Zeker mijn keuze voor döner in Groningen!

Brendan
7 dezembro 2020

Het eten was net als altijd weer heerlijk en supersnel bezorgd! 😉👍

Margriet
6 dezembro 2020
Sarah
16 novembro 2020

De spareribs waren heerlijk mals, ontzettend lekker! De aardappeltjes waren lekker gekruid en ietwat knapperig, perfecte toevoeging. De bezorger was heel vriendelijk en die gratis pizza zag er goed uit. Zeer tevreden, echt een aanrader!

Judith Wierenga
16 novembro 2020

Het duurde vrij lang voor de bestelling er was ,wel netjes aangegeven dat het zolang duurde. Maar het was het wachten waard! Heerlijk gegeten en alles was nog goed heet. En hoeraaa en gratis pizza haha. Waar we die nog moesten laten wisten we niet,zo vol zaten we. Echt grote porties, dus de pizza is voor morgen tussen de middag.

Ramiro
15 novembro 2020
Stefan
14 novembro 2020
Jaimy-Lee
12 novembro 2020
Ria
8 novembro 2020
Anouk
8 novembro 2020

Was weer heerlijk 😃 goede pizza’s goed warm binnen de aangegeven tijd bezorgd en ook mijn mee bestelde topping zat erop! Friet ook heerlijk hier echt waar voor je geld

Ramiro
8 novembro 2020
SandrS
7 novembro 2020

Lekker eten snel Bezorgd

Appie
2 novembro 2020

Pizza's waren koud. Niet gewend van mr Food

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wietze Hoogeveen
2 novembro 2020

Kwaliteit prijs is echt top! Super veel en lekker eten! Bezorgen duurde dit keer alleen iets langer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maaike van der Veer
1 novembro 2020

Eten was weer heerlijk. Omdat de bezorging wat langer duurde dan aangegeven werden we netjes gebeld en ontvingen we, heel attent, extra's bij de bestelling waaronder fris en gebak. Vooral die peanut butter brownie was écht goddelijk! Tot de volgende bestelling!

Ramiro
31 outubro 2020
Brian
29 outubro 2020

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Ruime porties en prima kwaliteit.

Melinda Kraaijema
27 outubro 2020

Graag reacties lezen volgende keer

Reacção a Mr. Food

Hallo, U wilt toppings op een gratis pizza dit doen wij helaas niet. De pizza is al gratis 😁 Als u een pizza betiteld kunt zelf de toppings toevoegen. Fijne avond en bedankt voor u review.

Mike Deg
26 outubro 2020

2x besteld nu, beide keren perfect. 1x spareribs en 1x shoarmaschotel aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manuel
26 outubro 2020

Veel en goed eten voor een prima prijs. De bezorging was iets later, als excuus hebben ze een blik cola bij de bestelling gedaan. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
26 outubro 2020

Spareribs waren goed, bezorging was eerder dan gepland

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
23 outubro 2020
Anoniem
21 outubro 2020

Top

Karin
21 outubro 2020

Goed op de hoogte gehouden van de status. Alles was nog goed warm (heet) toen het bezorgd werd. Malse ribs, genoeg marinade. En een lekkere pizza. Genoeg over voor een lunch de volgende dag. Heel fijn!

Pepijn
19 outubro 2020

Elk weekend halen we drie pizza's op bij Mr. Food, altijd een goede service en uitstekende pizza's! Eventueel dat de calzone ietwat minder juicy mag, maar verder helemaal top!

Anouk
18 outubro 2020

Na 2x iets minder zin jullie terug op je oude niveau en hoe echt heerlijke pizza's en extra goed warm gewoon genieten binnenkort weer

Roos
12 outubro 2020

Super! Snel en lekker eten

Stefan
12 outubro 2020
Anoniem
10 outubro 2020

Heerlijk eten bij mr food.

Anoniem
9 outubro 2020

Was weer top.

Frank
6 outubro 2020

Bezorger was pizza vergeten. Even gebeld en binnen 5 minuten had ik alsnog de pizza voor de deur (inclusief gratis frisdrank als excuus) het eten was lekker en de bezorger bijzonder vriendelijk.

Jack
6 outubro 2020
Camila Santos
5 outubro 2020

Het eten is altijd lekker. Het maakt niet uit wat je besteld je zal niet teleurgesteld zijn. Wij zijn erg tevreden en raden mrfood aan iedereen aan.

BV
5 outubro 2020

De bestelling was er iets later, er tegenover stonden heel wat lekkere dingen van het huis, bedankt hiervoor! Altijd erg lekker bij Mr. Food, zeker een aanrader!

Thies
5 outubro 2020
Ramiro
5 outubro 2020

Delivery was faster than what it said, food was excellent and price too. My favorite place!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mauris
4 outubro 2020

Lekker eten en aardige bezorger👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan
3 outubro 2020

Super! Smaak, bezorging. Top

Tamara
30 setembro 2020
JdB
29 setembro 2020
Jose
28 setembro 2020

Zoals altijd weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
15 setembro 2020

Was weer heerlijk zoals altijd. Zelfs op de gratis pizza wordt niet beknibbelt, vriendelijk bezorger en snel bezorgt. Opzich had de pizza wel iets warmer mogen zijn maar desalnietemin was het gewoon weer heerlijk :) Bedankt mr-food mijn favo bezorg restaurant. TIP misschien meer vegetarische scnaks zodat je ook voor een uitgebreid frietje bij mr food terecht kan!

Angelique
15 setembro 2020

Altijd goed en Lekker eten van hier.

Camila Santos
13 setembro 2020

Heerlijk eten elke keer weer, snelle bezorging en erg vriendelijk personeel. Dit is zeker een vaste plek waar ik blijf bestellen!

Anoniem
10 setembro 2020

Top

Alex
6 setembro 2020
Gispen
2 setembro 2020

Snelle levering. Lekkere pizza's en ook de spareribs smaakten prima. Goede portie gebakken aardappels. Doner was zoveel dat het niet op ging . We gaan hier zeker weer bestellen

Ramiro
31 agosto 2020

Amazing food!! Super cheap and big portions. Best in Groningen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gea
31 agosto 2020
Kevin
31 agosto 2020

Echt top tewoord gestaan aan de telefoon en aan de deur. Eten was ook dik in orde, erg tevreden jongens!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 agosto 2020

Was weer top

Bianca
27 agosto 2020

Heerlijk bereid eten, ook midden in de nacht. Vriendelijke service en ook nog snel. Bedankt Mr Food!

Johan Hollenberg
27 agosto 2020

Normaal geef ik fooi bij de deur nu bij de betaling gedaan. Komt dit bij de bezorger terecht?

Reacção a Mr. Food

Hallo, Johan Ja dit komt zeker bij de bezorger terecht. Bedankt 👍

Jise
21 agosto 2020

Wederom heerlijk gegeten Zeer attent een verrassing voor mijn verjaardag Keurige bezorgers

Felix
8 agosto 2020

Top pasta heerlijk

Deniz
2 agosto 2020

Pizza tonno speciaal echt top, de rest ook

Jeroen
24 julho 2020

De pizza’s en pasta waren goed en lekker moest alleen wat langer wachten maar daar waren ze heel netjes om het te zeggen. Kwaliteit en service prima

Job Doornbos
20 julho 2020

Eten snel geleverd. Er was genoeg eten en het was lekker zoals altijd. Top tent dit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
19 julho 2020

Was weer top

KSikkema
12 julho 2020

Altijd goed, Altijd veel, altijd snel. Nog nooit problemen gehad. Dikke 5 sterren

Tijn
12 julho 2020

Lekkere pizza, snelle bezorging

Felix
12 julho 2020

Dikke prima. Wederom een 10

Mike
9 julho 2020

Samen met mijn een pizza en schotel besteld, beide waren heerlijk! Nog nooit zulke kwaliteit in Groningen gehad, helaas was wel de verkeerde pizza bezorgd

Robin
9 julho 2020
Pietersen
2 julho 2020

Prima kwaliteit en meer dan genoeg. Levertijd zoals afgeaproken.

Alex
24 junho 2020
Tumer
23 junho 2020
Yorick
19 junho 2020

Lekker pizza’s! Precies op aangevraagde moment bezorgd👌🏽 Nette, aardige bezorger!

Anoniem
18 junho 2020

Heerlijk eten!

Martijn
16 junho 2020

Lekkere pizza’s, goeie service

Alex
15 junho 2020

Grote porties, lekker gekruid en goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stijn
13 junho 2020

Altijd goed eten en vriendelijke bezorgers!

Marjan
12 junho 2020

Echt een supertent! Whiskeysaus is to die for

Charlot
10 junho 2020
Maikel
10 junho 2020

Super zoals altijd

Alex
8 junho 2020
Scholte
8 junho 2020

Áltijd tevreden maar bij de laatste 2 bestelingen waren de aardappel schrijven meerdere keren gebakken en beide pizza,s vreselijk zout . Beetje jammer

Jack
6 junho 2020

Top, beste in groningen!

Stefan
30 maio 2020

Goede bodem Lekker Warm Snel

Michiel
30 maio 2020

erg lekker

Gandalf
28 maio 2020
Chantal
23 maio 2020

Was weer goed bedankt groetjes

Karin
22 maio 2020

De spareribs waren Heerlijk ! En de gyros was ook super lekker. Echt een aanrader voor wie van lekker eten houd.

Deni
22 maio 2020

Zoals altijd weer top! 👍🏻😊

bea
22 maio 2020

het was weer super lekker en snelle en leuke bezorging groetjes

MARIJKE
21 maio 2020

ik ben heel blij met jullie service, salade vergeten en werd zelfs nagebracht! Super fijn! Ik had alleen een kapsalon kebab gekregen ipv shoarma, maar verder enorm blij

Friso
21 maio 2020
Liset
19 maio 2020

Had de vorige keer mee spareribs dan deze keer. Verder was het wel lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RUben
19 maio 2020

Altijd goed

Karla
19 maio 2020

Altijd goede service, verse producten en snelle levering !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingeborg
15 maio 2020
Drenth
13 maio 2020

Super snel in huis. Het eten was super. Ik durf oprecht te zeggen dat dit mijn beste ervaring was met eten dat thuis wordt bezorgd.

Rianne
12 maio 2020

Lekker eten + de gratis pizza margherita wordt gewaardeerd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boer
10 maio 2020

Weer heerlijk gegeten, wat je ook maar besteld het zijn grote porties en overheerlijk. Mr Food is mijn favoriete thuisbezorging restaurant geworden!! Echt een aanrader!

B & R
8 maio 2020

Nog in de late uurtjes op het laatste moment besteld. Pizza was goede kwaliteit en snel bezorgd. Bezorger was ook vriendelijk kerel dus helemaal top.

CdJ
8 maio 2020

Lekker en meer dan genoeg, zeker ook door de gratis pizza die erbij zat! Hebben er twee dagen van kunnen eten.

Hof
7 maio 2020

Voor de tweede keer besteld, het is lekker en je kan er 3x van eten

Lorenzo
7 maio 2020

Pizza was heerlijk! Snelle service en bezorging 👌🏼

Younes El Hami
6 maio 2020

Heerlijk warm aangekomen kwaliteit eten en met een snelle bezorging !!

J. Dijkema
6 maio 2020

Ondanks dat ik werd gebeld toch de bestelling mooi op tijd. Prima service goede pizza

Tjeerd
6 maio 2020

Ik heb al eens een recensie geschreven over het eten maar laat ik ook nog iets positiefs zeggen over iets anders: Jullie gebruiken geen plastic bakjes voor je eten en geen plastic tasjes bij het bezorgen. Dat is heel fijn!

Oosting
5 maio 2020

Super goed eten. Bezorging op tijd en van alles ruim voldoende aanwezig. Ga zo door👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
4 maio 2020

Goed, warm en erg smakelijke spareribs. Fijne zachte aardappelschijfjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
3 maio 2020

Heerlijk gegeten. Alles was nog goed heet toen het aankwam. Ook voor de grote eters, royale porties. Top!

Jorna
3 maio 2020
Deni
3 maio 2020

Lekker eten en snelle bezorging! Er zaten ook 3 leuke verassingen bij de bestelling(pesto broodjes en een pizza margarita). Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad dit iedereen aan! :-)

Boer
3 maio 2020

Heerlijk gegeten, grote porties, snelle bezorging Het was gewoon super!!

Phinah
2 maio 2020

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s! De kaasstengels mochten iets krokanter! Voor de rest was het echt top

Anoniem
2 maio 2020
Vincent
2 maio 2020

Eten was zo godse heet ik kon niet eens aan m'n spare ribs beginnen. Nog nooit zulk heet eten gekregen en keurig verpakt. De gratis pizza was helaas vergeten maar die hadden we ook niet echt nodig, het was meer dan genoeg!

alex
30 abril 2020
Rj
30 abril 2020

Perfect zoals altijd 👌

Friso
29 abril 2020

Super service!

al
27 abril 2020
Hugo Sellbach
23 abril 2020

Bizar vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de bezorging. Top jongens! Daarbij hebben we ook nog eens erg genoten van het eten. Ga zo door!

Alex
21 abril 2020
knobbe
20 abril 2020
Paula
13 abril 2020

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
13 abril 2020

Paar keer besteld goeie aanrader altijd vlot en goed warm bezorgd, goed verpakt, lekker eten en vriendelijke personeel. Bestel tegenwoordig via hun eigen website dan krijg je ook nog pizza gratis. Top.

Anoniem
11 abril 2020

Top eten en top personeel! Aanrader!

Patricia
11 abril 2020
Energieweg
11 abril 2020

Ik bestel bijna elke week bij Mr.Food, altijd goed, altijd snel en aardig. Na 20 keer nog steeds nooit teleurgesteld. Echt top, keep it up!

Isa
11 abril 2020
Dennis
11 abril 2020

Altijd goed eten, kwaliteit en hoeveelheid, alles uitstekend. Snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Absolute aanrader.

Jonny
10 abril 2020

Good food, good deals, fast delivery!

Alex
8 abril 2020

grote porties, zeer smakkelijk pizza (en ook gratis)

Alex
7 abril 2020
Daniel Do
7 abril 2020

Support the small businesses! Regardless, Mr Food is very reliable and tasty !

Patricia
6 abril 2020

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
6 abril 2020

Pizza's besteld, waren er snel, smaakten heerlijk. Niet vet, verse ingrediënten en de pizza's waren nog heet, terwijl we aan de andere kant van de stad wonen.

Moreno
6 abril 2020

Eten goed en warm bezorgd. Vriendelijke bezorging Uitstekende service

Em
2 abril 2020

Lekker, goed warm bezorgd, grote porties en ook nog eens een gratis pizza erbij. Bezorger was vriendelijk en de bezorging was keurig contactloos

Ivar
1 abril 2020
Barbera
31 março 2020

Heerlijk gegeten! Rijk gevulde schotel met extraatjes :) Ga zeker nogmaals bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
30 março 2020
Dennis
30 março 2020

Bezorging was prima snel voor een zondag. Enige verbeterpuntje dat de pizza niet al gesneden was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aileen
29 março 2020

Heerlijke spareribs gehad en nog goed warm. Jammer dat de beloofde gratis pizza magherita er niet bij bezorgd was.

Co
27 março 2020
Owen
23 março 2020
Tom
23 março 2020

Great food and quick delivery, Thanks!

Alex
23 março 2020

Meer dan voldoende eten en goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
22 março 2020

Zoals gewoonlijk weer helemaal top! Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties!

Anoniem
21 março 2020

Eten was heerlijk. Bezorging uitstekend aanrader voor ieder. Ga zo door!!

Isa
19 março 2020
delano
19 março 2020

eten was lekker en goed, was warm toen het aankwam en de service was snel ! Overigens kreeg je nog een gratis pizza erbij als je wat bestelde top !

Fl
12 março 2020

Semanific

Miriam
9 março 2020
Robert
9 março 2020

Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties. Voor ons de beste!

The iraq
29 fevereiro 2020

Perfecto

Jacob
20 fevereiro 2020

Lekker lekker. The best forget the rest

Flory
17 fevereiro 2020

Love and a big thum up for you guys

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Footprint
16 fevereiro 2020

Bezorging was veel sneller dan in eerste instantie geschat vriendelijke bezorger. Had 4 soorten kaas pizza alleen de stukken brie ontbraken iets wat voor mij deze pizza helemaal afmaakt vandaar 1 Ster “aftrek’. Verder was het lekker zoals ik ben gewent

Anton
10 fevereiro 2020

Fast, tasty. And the free pizza OMG A big 10

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Crețu Mihai
9 fevereiro 2020

Everything I order is delivered fast, warm and deliciously. Well done Mr Food team BTW the free pizza is unreal better then one what you pay at domino's

Mike
1 fevereiro 2020

De bestelling was precies op tijd en een vriendelijke bezorger. Daarnaast ook nog eens grote porties en lekker eten. Ga hier zeker vaker bestellen.

Alex
31 janeiro 2020

De beste service die er is in de stad. Heerlijk gegeten.

Amber
30 janeiro 2020

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

Thomas
29 janeiro 2020

Maandagavond weer eens eten besteld. Eigenlijk is het ook gewoon belachelijk dat ik zovaak bestel maar elke 2 dagen koken is gewoon kut. Vandaag toevallig wel gekookt, en gelijk 1.5u verder voor ik aan tafel zit. Uur van je avond verdwenen. Misterfood fixt het binnen 40min (record is 25min).

Thomas
29 janeiro 2020

Zaterdagavond op andere locatie (verder weg) eten besteld en binnen een uur, aangegeven tijd, was het er gewoon. Mooi dat je daar van opaan kan. Kameraad zegt "tis wel veel man". Die is natuurlijk andere gewend waar ze gierig zijn met eten.

klunder
28 janeiro 2020

was weer super lekker en snel bezorgd goed zo toppers ga zo door

Karla
25 janeiro 2020

Snelle bezorging verse producten en lekker warm.

Ruben korf
25 janeiro 2020

Prima

Daniel D.
19 janeiro 2020

First time trying Mr Food. All I can say is that this is how a delivery place should be. Fast and delicious. Plus, the delivery was very nice and friendly! Thumbs up!!!!

Anoniem
17 janeiro 2020

Prima pizza en pasta, snel en vriendelijk bezorgd.

Sam
13 janeiro 2020
Thomas
3 janeiro 2020

Nog steeds zeer tevreden. Ze waren m'n toetje vergeten, (ik weet het, word je dik van) maar in rappe tijden stond de bezorger weer voor de deur en met een blikje drinken erbij vast omdat ik al zo vaak besteld heb haha.

Dennis
31 dezembro 2020

Top!

Thomas
23 dezembro 2019

Ik schrijf niet elke keer review, maar toch zou dat wel moeten. Dan staat bij bijna iedere beoordeling m'n naam en weet je dat ik (op momenten) te lui ben om te koken. Op zondagavond eten besteld en binnen 40min is het er. Verassing toen de bezorger eraan kwam. Extra pizza gekkehuis!! Blijkbaar actie 2e pizza gratis (margerita) nooit gezien.... en dat kwam goed uit want was net bier aan het drinken met vrienden. Lekker dik worden. Ga zo door misterfood!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
21 dezembro 2019

Heerlijke pizza en pasta, en snel bezorgd!

Mathieu
19 dezembro 2019

Helaas voor de tweede keer achter elkaar onderdelen vergeten (vorige keer blikje drinken, nu bakje knoflooksaus). kwaliteit van de pizza zelf is super voor de prijs.

Mats
19 dezembro 2019

Lekker!

Anthony
17 dezembro 2019

Er stond bij de bestelling dat de bezorging ongeveer een uur ging duren, maar na een dik half uur werd onze bestelling al geleverd dus dat was echt super. Het eten was erg lekker en van goede kwaliteit. Gaan we zeker vaker bestellen!

Dennis
15 dezembro 2019

Vierde bestelling in korte tijd geplaatst. Vier diverse gerechten besteld en allemaal van TOP-kwaliteit. Ik ben zelf niet zo van de recensies schrijven, maar deze zaak verdient echt een positieve uitzondering.

Anouk
15 dezembro 2019

Heerlijk eten weer, bezorging was sneller dan eerst geschat ook prima dus. Vriendelijke bezorger

Viet
15 dezembro 2019
Maikel
14 dezembro 2019

Super zoals gewoonlikk

Ionuc
13 dezembro 2019