Reviews from Mr. Food Groningen

Recent reviews

5.0
Datema
23 May 2022

Patat was slap en vet. Pizza zat ook verstopt onder het vet.

Leonie
22 May 2022

Het eten is altijd erg lekker. Alleen deze keer zat er een lange zwarte haar in de pasta. Dat was wel een teleurstelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Galit
1 May 2022
Martijn
27 March 2022

Spareribs, altijd lekker! Bedrijf zet graag een stapje extra.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert j
2 March 2022
Stefan
27 February 2022
Dela Kuipers
24 February 2022

Goed vlees, De Calzone was heel lekker en goed gevuld.

Amir
30 January 2022

Eten was heerlijk en nog heet, dus niet warm, maar heet toen het bezorgd werd! Zeer tevreden

Stefan
25 January 2022

Prima pizza en goede bezorger.

Drenth
19 January 2022
Stefan
10 January 2022
A. Kremer
29 December 2021

Het eten was prima en de bezorging precies op tijd. Leuke actie ook dat je een pizza gratis kreeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Musa
20 December 2021

Top chef 👍🏽

Wim
12 December 2021

Was heerlijk en precies de afgesproken tijd bezorgd

Tumer
5 December 2021
Tumer
2 December 2021
Tumer
30 November 2021
Tumer
29 November 2021
Tumer
23 November 2021
Tumer
21 November 2021
Tumer
18 November 2021
Tumer
16 November 2021
Tumer
16 November 2021
Tumer
11 November 2021
Tumer
2 November 2021

Pasta was super

Dave
1 November 2021

Lekker en snel ik bestel elke week

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aron
31 October 2021
Kelly
28 October 2021

De spareribs top en de aarddappelschijfjes die erbij zaten heerlijk gekruid!

Annie
23 October 2021
Brouwer
20 October 2021
Chris
19 October 2021
Mayerli Prado
17 October 2021
Tumer
14 October 2021
Tirza
6 October 2021

Was heerlijk thnx!

Andrea smit
2 October 2021

Goede porties en kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Anoniem
25 September 2021

Heerlijk eten, aanrader!

Peter
23 September 2021

Het eten was, de bestelling werd later bezorgd dan verwacht.

Tumer
21 September 2021
Michel
12 September 2021

Goed eten, lekker warm, goede portie. snelle bezorging.

Dirk
3 September 2021
Anita
30 August 2021
Harry
24 August 2021

Hele goede en snelle bezorging. De spareribs eb de aardappelschijfjes zijn een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
22 August 2021

Top top top

Stefan
25 June 2021
Declan
8 June 2021

Food was great, hot and fresh. I really loved the Chef Special pizza.

F Moes
7 June 2021

Geweldig lekker gegeten. Spareribs, Shoarma en nagerechten waren heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K Sikkema
5 June 2021

altijd goed, altijd snel en altijd lekker!

Peter
24 May 2021

Ik kreeg bij het stokbrood, mayonaise i.p.v. knoflooksaus. Verder smaakte alles prima. De patat was uitzonderlijk lekker.

Koen
23 May 2021
Jeroen
20 May 2021

Altijd top

Andrea smit
5 May 2021

Het eten is altijd top! Goede service en bezorging.

Tumer
4 May 2021

rode saus en uien in de pasta vergeten? daar baal je toch echt enorm van.

Fia
19 April 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

Stefan
18 April 2021
Jeroen
16 April 2021

Top als elke keer.

Jeroen
10 April 2021

Op en top weer.

Lisa
9 April 2021
Tumer
7 April 2021

Pizza was erg fijn maar ik baalde wel dat de uitjes vergeten waren.......

Stefan
6 April 2021
H woudstr
3 April 2021

Was heerlijk

Jeroen
25 March 2021

Top kwaliteit en super snel bezorgd.

Tumer
10 March 2021
Tumer
8 March 2021
Stefan
21 February 2021
Marleen
16 February 2021

Heeeerlijk!!

Margreet
14 February 2021

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd. Wij gaan hier zeker weer bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stije
8 February 2021

Prima pizza's voor goede prijs na de avondklok.

Koen
7 February 2021

het was weer heerlijk. het was er snel (15 min) en het was veel eten. ik miste alleen een tomaatje in het bakje sla, maar de hoeveelheid compenseert daar goed voor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
7 February 2021
Stefan
2 February 2021
Anoniem
1 February 2021

Heerlijk, vriendelijke, verzorgde bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ab
29 January 2021
The hash generals
28 January 2021

Heerlijke spareribs met mijn huisgenoot besteld. Als we stoned kopen we dit altijd, de gratis pizza was ook heerlijk. Bestel dit als je stoned bent

Stefan
20 January 2021
Annelieke
19 January 2021

Heerlijk als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noah
18 January 2021

Normaal gesproken ben ik super tevreden. Alleen vannacht een pizza tonijn speciaal bestelt met als extra ansjovis, en wat ik kreeg was een normale tonijn pizza (zonder artisjok kappertjes en ook geen ansjovis) ik had zelfs nog fooi gegeven. Pizza wel gewoon opgegeten omdat ik echt veel honger had. Toch spijtig dat ik niet de juiste bestelling kreeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mr. Food

Hallo, We hebben geprobeerd u te bellen om het goed te maken maar we kregen geen gehoor. Kunt u contact met ons opnemen zodat we dit met u kunnen goed maken. Vriendelijke groet Mr. Food

Stephanie
8 January 2021
Marjolein de Jonge
8 January 2021

Heerlijk eten. Grote porties van hoge kwaliteit. Als je vlees besteld krijg je ook echt veel vlees.

Stefan
3 January 2020

Zoals altijd dikke prima

Daniel
2 January 2020

Zeer goede kwaliteit pizza's en kapsalon!

Stefan
2 January 2020
Koen
23 December 2020

altijd goed, snel en lekker.

Manuel
22 December 2020

Goed eten, veel voor een goede prijs.

Sandra
21 December 2020

Bezorger was vriendelijk netjes en goed gemanierd ga zo door

Albert
16 December 2020

Elke keer weer verrast door de snelheid, smaak en hoeveelheid. Ronduit top!

Mike
14 December 2020

perfect zoals altijd warm,lekker,snel bezorgd

R v/d P
12 December 2020

Top spare-ribs thanx! Gaan we vaker doen.

Dijk
10 December 2020

Kwaliteit eten voor een lage prijs. Zeker mijn keuze voor döner in Groningen!

Brendan
7 December 2020

Het eten was net als altijd weer heerlijk en supersnel bezorgd! 😉👍

Margriet
6 December 2020
Sarah
16 November 2020

De spareribs waren heerlijk mals, ontzettend lekker! De aardappeltjes waren lekker gekruid en ietwat knapperig, perfecte toevoeging. De bezorger was heel vriendelijk en die gratis pizza zag er goed uit. Zeer tevreden, echt een aanrader!

Judith Wierenga
16 November 2020

Het duurde vrij lang voor de bestelling er was ,wel netjes aangegeven dat het zolang duurde. Maar het was het wachten waard! Heerlijk gegeten en alles was nog goed heet. En hoeraaa en gratis pizza haha. Waar we die nog moesten laten wisten we niet,zo vol zaten we. Echt grote porties, dus de pizza is voor morgen tussen de middag.

Ramiro
15 November 2020
Stefan
14 November 2020
Jaimy-Lee
12 November 2020
Ria
8 November 2020
Anouk
8 November 2020

Was weer heerlijk 😃 goede pizza’s goed warm binnen de aangegeven tijd bezorgd en ook mijn mee bestelde topping zat erop! Friet ook heerlijk hier echt waar voor je geld

Ramiro
8 November 2020
SandrS
7 November 2020

Lekker eten snel Bezorgd

Appie
2 November 2020

Pizza's waren koud. Niet gewend van mr Food

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wietze Hoogeveen
2 November 2020

Kwaliteit prijs is echt top! Super veel en lekker eten! Bezorgen duurde dit keer alleen iets langer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike van der Veer
1 November 2020

Eten was weer heerlijk. Omdat de bezorging wat langer duurde dan aangegeven werden we netjes gebeld en ontvingen we, heel attent, extra's bij de bestelling waaronder fris en gebak. Vooral die peanut butter brownie was écht goddelijk! Tot de volgende bestelling!

Ramiro
31 October 2020
Brian
29 October 2020

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Ruime porties en prima kwaliteit.

Melinda Kraaijema
27 October 2020

Graag reacties lezen volgende keer

Reaction from Mr. Food

Hallo, U wilt toppings op een gratis pizza dit doen wij helaas niet. De pizza is al gratis 😁 Als u een pizza betiteld kunt zelf de toppings toevoegen. Fijne avond en bedankt voor u review.

Mike Deg
26 October 2020

2x besteld nu, beide keren perfect. 1x spareribs en 1x shoarmaschotel aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manuel
26 October 2020

Veel en goed eten voor een prima prijs. De bezorging was iets later, als excuus hebben ze een blik cola bij de bestelling gedaan. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
26 October 2020

Spareribs waren goed, bezorging was eerder dan gepland

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
23 October 2020
Anoniem
21 October 2020

Top

Karin
21 October 2020

Goed op de hoogte gehouden van de status. Alles was nog goed warm (heet) toen het bezorgd werd. Malse ribs, genoeg marinade. En een lekkere pizza. Genoeg over voor een lunch de volgende dag. Heel fijn!

Pepijn
19 October 2020

Elk weekend halen we drie pizza's op bij Mr. Food, altijd een goede service en uitstekende pizza's! Eventueel dat de calzone ietwat minder juicy mag, maar verder helemaal top!

Anouk
18 October 2020

Na 2x iets minder zin jullie terug op je oude niveau en hoe echt heerlijke pizza's en extra goed warm gewoon genieten binnenkort weer

Roos
12 October 2020

Super! Snel en lekker eten

Stefan
12 October 2020
Anoniem
10 October 2020

Heerlijk eten bij mr food.

Anoniem
9 October 2020

Was weer top.

Frank
6 October 2020

Bezorger was pizza vergeten. Even gebeld en binnen 5 minuten had ik alsnog de pizza voor de deur (inclusief gratis frisdrank als excuus) het eten was lekker en de bezorger bijzonder vriendelijk.

Jack
6 October 2020
Camila Santos
5 October 2020

Het eten is altijd lekker. Het maakt niet uit wat je besteld je zal niet teleurgesteld zijn. Wij zijn erg tevreden en raden mrfood aan iedereen aan.

BV
5 October 2020

De bestelling was er iets later, er tegenover stonden heel wat lekkere dingen van het huis, bedankt hiervoor! Altijd erg lekker bij Mr. Food, zeker een aanrader!

Thies
5 October 2020
Ramiro
5 October 2020

Delivery was faster than what it said, food was excellent and price too. My favorite place!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mauris
4 October 2020

Lekker eten en aardige bezorger👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
3 October 2020

Super! Smaak, bezorging. Top

Tamara
30 September 2020
JdB
29 September 2020
Jose
28 September 2020

Zoals altijd weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
15 September 2020

Was weer heerlijk zoals altijd. Zelfs op de gratis pizza wordt niet beknibbelt, vriendelijk bezorger en snel bezorgt. Opzich had de pizza wel iets warmer mogen zijn maar desalnietemin was het gewoon weer heerlijk :) Bedankt mr-food mijn favo bezorg restaurant. TIP misschien meer vegetarische scnaks zodat je ook voor een uitgebreid frietje bij mr food terecht kan!

Angelique
15 September 2020

Altijd goed en Lekker eten van hier.

Camila Santos
13 September 2020

Heerlijk eten elke keer weer, snelle bezorging en erg vriendelijk personeel. Dit is zeker een vaste plek waar ik blijf bestellen!

Anoniem
10 September 2020

Top

Alex
6 September 2020
Gispen
2 September 2020

Snelle levering. Lekkere pizza's en ook de spareribs smaakten prima. Goede portie gebakken aardappels. Doner was zoveel dat het niet op ging . We gaan hier zeker weer bestellen

Ramiro
31 August 2020

Amazing food!! Super cheap and big portions. Best in Groningen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gea
31 August 2020
Kevin
31 August 2020

Echt top tewoord gestaan aan de telefoon en aan de deur. Eten was ook dik in orde, erg tevreden jongens!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
28 August 2020

Was weer top

Bianca
27 August 2020

Heerlijk bereid eten, ook midden in de nacht. Vriendelijke service en ook nog snel. Bedankt Mr Food!

Johan Hollenberg
27 August 2020

Normaal geef ik fooi bij de deur nu bij de betaling gedaan. Komt dit bij de bezorger terecht?

Reaction from Mr. Food

Hallo, Johan Ja dit komt zeker bij de bezorger terecht. Bedankt 👍

Jise
21 August 2020

Wederom heerlijk gegeten Zeer attent een verrassing voor mijn verjaardag Keurige bezorgers

Felix
8 August 2020

Top pasta heerlijk

Deniz
2 August 2020

Pizza tonno speciaal echt top, de rest ook

Jeroen
24 July 2020

De pizza’s en pasta waren goed en lekker moest alleen wat langer wachten maar daar waren ze heel netjes om het te zeggen. Kwaliteit en service prima

Job Doornbos
20 July 2020

Eten snel geleverd. Er was genoeg eten en het was lekker zoals altijd. Top tent dit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 July 2020

Was weer top

KSikkema
12 July 2020

Altijd goed, Altijd veel, altijd snel. Nog nooit problemen gehad. Dikke 5 sterren

Tijn
12 July 2020

Lekkere pizza, snelle bezorging

Felix
12 July 2020

Dikke prima. Wederom een 10

Mike
9 July 2020

Samen met mijn een pizza en schotel besteld, beide waren heerlijk! Nog nooit zulke kwaliteit in Groningen gehad, helaas was wel de verkeerde pizza bezorgd

Robin
9 July 2020
Pietersen
2 July 2020

Prima kwaliteit en meer dan genoeg. Levertijd zoals afgeaproken.

Alex
24 June 2020
Tumer
23 June 2020
Yorick
19 June 2020

Lekker pizza’s! Precies op aangevraagde moment bezorgd👌🏽 Nette, aardige bezorger!

Anoniem
18 June 2020

Heerlijk eten!

Martijn
16 June 2020

Lekkere pizza’s, goeie service

Alex
15 June 2020

Grote porties, lekker gekruid en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stijn
13 June 2020

Altijd goed eten en vriendelijke bezorgers!

Marjan
12 June 2020

Echt een supertent! Whiskeysaus is to die for

Charlot
10 June 2020
Maikel
10 June 2020

Super zoals altijd

Alex
8 June 2020
Scholte
8 June 2020

Áltijd tevreden maar bij de laatste 2 bestelingen waren de aardappel schrijven meerdere keren gebakken en beide pizza,s vreselijk zout . Beetje jammer

Jack
6 June 2020

Top, beste in groningen!

Stefan
30 May 2020

Goede bodem Lekker Warm Snel

Michiel
30 May 2020

erg lekker

Gandalf
28 May 2020
Chantal
23 May 2020

Was weer goed bedankt groetjes

Karin
22 May 2020

De spareribs waren Heerlijk ! En de gyros was ook super lekker. Echt een aanrader voor wie van lekker eten houd.

Deni
22 May 2020

Zoals altijd weer top! 👍🏻😊

bea
22 May 2020

het was weer super lekker en snelle en leuke bezorging groetjes

MARIJKE
21 May 2020

ik ben heel blij met jullie service, salade vergeten en werd zelfs nagebracht! Super fijn! Ik had alleen een kapsalon kebab gekregen ipv shoarma, maar verder enorm blij

Friso
21 May 2020
Liset
19 May 2020

Had de vorige keer mee spareribs dan deze keer. Verder was het wel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RUben
19 May 2020

Altijd goed

Karla
19 May 2020

Altijd goede service, verse producten en snelle levering !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingeborg
15 May 2020
Drenth
13 May 2020

Super snel in huis. Het eten was super. Ik durf oprecht te zeggen dat dit mijn beste ervaring was met eten dat thuis wordt bezorgd.

Rianne
12 May 2020

Lekker eten + de gratis pizza margherita wordt gewaardeerd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boer
10 May 2020

Weer heerlijk gegeten, wat je ook maar besteld het zijn grote porties en overheerlijk. Mr Food is mijn favoriete thuisbezorging restaurant geworden!! Echt een aanrader!

B & R
8 May 2020

Nog in de late uurtjes op het laatste moment besteld. Pizza was goede kwaliteit en snel bezorgd. Bezorger was ook vriendelijk kerel dus helemaal top.

CdJ
8 May 2020

Lekker en meer dan genoeg, zeker ook door de gratis pizza die erbij zat! Hebben er twee dagen van kunnen eten.

Hof
7 May 2020

Voor de tweede keer besteld, het is lekker en je kan er 3x van eten

Lorenzo
7 May 2020

Pizza was heerlijk! Snelle service en bezorging 👌🏼

Younes El Hami
6 May 2020

Heerlijk warm aangekomen kwaliteit eten en met een snelle bezorging !!

J. Dijkema
6 May 2020

Ondanks dat ik werd gebeld toch de bestelling mooi op tijd. Prima service goede pizza

Tjeerd
6 May 2020

Ik heb al eens een recensie geschreven over het eten maar laat ik ook nog iets positiefs zeggen over iets anders: Jullie gebruiken geen plastic bakjes voor je eten en geen plastic tasjes bij het bezorgen. Dat is heel fijn!

Oosting
5 May 2020

Super goed eten. Bezorging op tijd en van alles ruim voldoende aanwezig. Ga zo door👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
4 May 2020

Goed, warm en erg smakelijke spareribs. Fijne zachte aardappelschijfjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
3 May 2020

Heerlijk gegeten. Alles was nog goed heet toen het aankwam. Ook voor de grote eters, royale porties. Top!

Jorna
3 May 2020
Deni
3 May 2020

Lekker eten en snelle bezorging! Er zaten ook 3 leuke verassingen bij de bestelling(pesto broodjes en een pizza margarita). Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad dit iedereen aan! :-)

Boer
3 May 2020

Heerlijk gegeten, grote porties, snelle bezorging Het was gewoon super!!

Phinah
2 May 2020

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s! De kaasstengels mochten iets krokanter! Voor de rest was het echt top

Anoniem
2 May 2020
Vincent
2 May 2020

Eten was zo godse heet ik kon niet eens aan m'n spare ribs beginnen. Nog nooit zulk heet eten gekregen en keurig verpakt. De gratis pizza was helaas vergeten maar die hadden we ook niet echt nodig, het was meer dan genoeg!

alex
30 April 2020
Rj
30 April 2020

Perfect zoals altijd 👌

Friso
29 April 2020

Super service!

al
27 April 2020
Hugo Sellbach
23 April 2020

Bizar vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de bezorging. Top jongens! Daarbij hebben we ook nog eens erg genoten van het eten. Ga zo door!

Alex
21 April 2020
knobbe
20 April 2020
Paula
13 April 2020

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
13 April 2020

Paar keer besteld goeie aanrader altijd vlot en goed warm bezorgd, goed verpakt, lekker eten en vriendelijke personeel. Bestel tegenwoordig via hun eigen website dan krijg je ook nog pizza gratis. Top.

Anoniem
11 April 2020

Top eten en top personeel! Aanrader!

Patricia
11 April 2020
Energieweg
11 April 2020

Ik bestel bijna elke week bij Mr.Food, altijd goed, altijd snel en aardig. Na 20 keer nog steeds nooit teleurgesteld. Echt top, keep it up!

Isa
11 April 2020
Dennis
11 April 2020

Altijd goed eten, kwaliteit en hoeveelheid, alles uitstekend. Snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Absolute aanrader.

Jonny
10 April 2020

Good food, good deals, fast delivery!

Alex
8 April 2020

grote porties, zeer smakkelijk pizza (en ook gratis)

Alex
7 April 2020
Daniel Do
7 April 2020

Support the small businesses! Regardless, Mr Food is very reliable and tasty !

Patricia
6 April 2020

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
6 April 2020

Pizza's besteld, waren er snel, smaakten heerlijk. Niet vet, verse ingrediënten en de pizza's waren nog heet, terwijl we aan de andere kant van de stad wonen.

Moreno
6 April 2020

Eten goed en warm bezorgd. Vriendelijke bezorging Uitstekende service

Em
2 April 2020

Lekker, goed warm bezorgd, grote porties en ook nog eens een gratis pizza erbij. Bezorger was vriendelijk en de bezorging was keurig contactloos

Ivar
1 April 2020
Barbera
31 March 2020

Heerlijk gegeten! Rijk gevulde schotel met extraatjes :) Ga zeker nogmaals bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 March 2020
Dennis
30 March 2020

Bezorging was prima snel voor een zondag. Enige verbeterpuntje dat de pizza niet al gesneden was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aileen
29 March 2020

Heerlijke spareribs gehad en nog goed warm. Jammer dat de beloofde gratis pizza magherita er niet bij bezorgd was.

Co
27 March 2020
Owen
23 March 2020
Tom
23 March 2020

Great food and quick delivery, Thanks!

Alex
23 March 2020

Meer dan voldoende eten en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
22 March 2020

Zoals gewoonlijk weer helemaal top! Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties!

Anoniem
21 March 2020

Eten was heerlijk. Bezorging uitstekend aanrader voor ieder. Ga zo door!!

Isa
19 March 2020
delano
19 March 2020

eten was lekker en goed, was warm toen het aankwam en de service was snel ! Overigens kreeg je nog een gratis pizza erbij als je wat bestelde top !

Fl
12 March 2020

Semanific

Miriam
9 March 2020
Robert
9 March 2020

Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties. Voor ons de beste!

The iraq
29 February 2020

Perfecto

Jacob
20 February 2020

Lekker lekker. The best forget the rest

Flory
17 February 2020

Love and a big thum up for you guys

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Footprint
16 February 2020

Bezorging was veel sneller dan in eerste instantie geschat vriendelijke bezorger. Had 4 soorten kaas pizza alleen de stukken brie ontbraken iets wat voor mij deze pizza helemaal afmaakt vandaar 1 Ster “aftrek’. Verder was het lekker zoals ik ben gewent

Anton
10 February 2020

Fast, tasty. And the free pizza OMG A big 10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Crețu Mihai
9 February 2020

Everything I order is delivered fast, warm and deliciously. Well done Mr Food team BTW the free pizza is unreal better then one what you pay at domino's

Mike
1 February 2020

De bestelling was precies op tijd en een vriendelijke bezorger. Daarnaast ook nog eens grote porties en lekker eten. Ga hier zeker vaker bestellen.

Alex
31 January 2020

De beste service die er is in de stad. Heerlijk gegeten.

Amber
30 January 2020

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

Thomas
29 January 2020

Maandagavond weer eens eten besteld. Eigenlijk is het ook gewoon belachelijk dat ik zovaak bestel maar elke 2 dagen koken is gewoon kut. Vandaag toevallig wel gekookt, en gelijk 1.5u verder voor ik aan tafel zit. Uur van je avond verdwenen. Misterfood fixt het binnen 40min (record is 25min).

Thomas
29 January 2020

Zaterdagavond op andere locatie (verder weg) eten besteld en binnen een uur, aangegeven tijd, was het er gewoon. Mooi dat je daar van opaan kan. Kameraad zegt "tis wel veel man". Die is natuurlijk andere gewend waar ze gierig zijn met eten.

klunder
28 January 2020

was weer super lekker en snel bezorgd goed zo toppers ga zo door

Karla
25 January 2020

Snelle bezorging verse producten en lekker warm.

Ruben korf
25 January 2020

Prima

Daniel D.
19 January 2020

First time trying Mr Food. All I can say is that this is how a delivery place should be. Fast and delicious. Plus, the delivery was very nice and friendly! Thumbs up!!!!

Anoniem
17 January 2020

Prima pizza en pasta, snel en vriendelijk bezorgd.

Sam
13 January 2020
Thomas
3 January 2020

Nog steeds zeer tevreden. Ze waren m'n toetje vergeten, (ik weet het, word je dik van) maar in rappe tijden stond de bezorger weer voor de deur en met een blikje drinken erbij vast omdat ik al zo vaak besteld heb haha.

Dennis
31 December 2020

Top!

Thomas
23 December 2019

Ik schrijf niet elke keer review, maar toch zou dat wel moeten. Dan staat bij bijna iedere beoordeling m'n naam en weet je dat ik (op momenten) te lui ben om te koken. Op zondagavond eten besteld en binnen 40min is het er. Verassing toen de bezorger eraan kwam. Extra pizza gekkehuis!! Blijkbaar actie 2e pizza gratis (margerita) nooit gezien.... en dat kwam goed uit want was net bier aan het drinken met vrienden. Lekker dik worden. Ga zo door misterfood!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 December 2019

Heerlijke pizza en pasta, en snel bezorgd!

Mathieu
19 December 2019

Helaas voor de tweede keer achter elkaar onderdelen vergeten (vorige keer blikje drinken, nu bakje knoflooksaus). kwaliteit van de pizza zelf is super voor de prijs.

Mats
19 December 2019

Lekker!

Anthony
17 December 2019

Er stond bij de bestelling dat de bezorging ongeveer een uur ging duren, maar na een dik half uur werd onze bestelling al geleverd dus dat was echt super. Het eten was erg lekker en van goede kwaliteit. Gaan we zeker vaker bestellen!

Dennis
15 December 2019

Vierde bestelling in korte tijd geplaatst. Vier diverse gerechten besteld en allemaal van TOP-kwaliteit. Ik ben zelf niet zo van de recensies schrijven, maar deze zaak verdient echt een positieve uitzondering.

Anouk
15 December 2019

Heerlijk eten weer, bezorging was sneller dan eerst geschat ook prima dus. Vriendelijke bezorger

Viet
15 December 2019
Maikel
14 December 2019

Super zoals gewoonlikk

Ionuc
13 December 2019
A. Tijms
8 December 2019

Het eten was heerlijk en bezorging eerder dan verwacht beide top goed warm en gewoon echt oprecht lekker! Bedankt!

Mikail
6 December 2019

Best pastas in stad