Beoordelingen van Mr. Food Groningen

Recente recensies van Mr. Food Groningen

5 sterren na 64 reviews

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker. The best forget the rest

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love and a big thum up for you guys

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel sneller dan in eerste instantie geschat vriendelijke bezorger. Had 4 soorten kaas pizza alleen de stukken brie ontbraken iets wat voor mij deze pizza helemaal afmaakt vandaar 1 Ster “aftrek’. Verder was het lekker zoals ik ben gewent

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, tasty. And the free pizza OMG A big 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything I order is delivered fast, warm and deliciously. Well done Mr Food team BTW the free pizza is unreal better then one what you pay at domino's

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd en een vriendelijke bezorger. Daarnaast ook nog eens grote porties en lekker eten. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste service die er is in de stad. Heerlijk gegeten.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandagavond weer eens eten besteld. Eigenlijk is het ook gewoon belachelijk dat ik zovaak bestel maar elke 2 dagen koken is gewoon kut. Vandaag toevallig wel gekookt, en gelijk 1.5u verder voor ik aan tafel zit. Uur van je avond verdwenen. Misterfood fixt het binnen 40min (record is 25min).

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond op andere locatie (verder weg) eten besteld en binnen een uur, aangegeven tijd, was het er gewoon. Mooi dat je daar van opaan kan. Kameraad zegt "tis wel veel man". Die is natuurlijk andere gewend waar ze gierig zijn met eten.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker en snel bezorgd goed zo toppers ga zo door

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging verse producten en lekker warm.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First time trying Mr Food. All I can say is that this is how a delivery place should be. Fast and delicious. Plus, the delivery was very nice and friendly! Thumbs up!!!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en pasta, snel en vriendelijk bezorgd.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds zeer tevreden. Ze waren m'n toetje vergeten, (ik weet het, word je dik van) maar in rappe tijden stond de bezorger weer voor de deur en met een blikje drinken erbij vast omdat ik al zo vaak besteld heb haha.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf niet elke keer review, maar toch zou dat wel moeten. Dan staat bij bijna iedere beoordeling m'n naam en weet je dat ik (op momenten) te lui ben om te koken. Op zondagavond eten besteld en binnen 40min is het er. Verassing toen de bezorger eraan kwam. Extra pizza gekkehuis!! Blijkbaar actie 2e pizza gratis (margerita) nooit gezien.... en dat kwam goed uit want was net bier aan het drinken met vrienden. Lekker dik worden. Ga zo door misterfood!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta, en snel bezorgd!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer achter elkaar onderdelen vergeten (vorige keer blikje drinken, nu bakje knoflooksaus). kwaliteit van de pizza zelf is super voor de prijs.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond bij de bestelling dat de bezorging ongeveer een uur ging duren, maar na een dik half uur werd onze bestelling al geleverd dus dat was echt super. Het eten was erg lekker en van goede kwaliteit. Gaan we zeker vaker bestellen!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vierde bestelling in korte tijd geplaatst. Vier diverse gerechten besteld en allemaal van TOP-kwaliteit. Ik ben zelf niet zo van de recensies schrijven, maar deze zaak verdient echt een positieve uitzondering.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer, bezorging was sneller dan eerst geschat ook prima dus. Vriendelijke bezorger

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals gewoonlikk

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en bezorging eerder dan verwacht beide top goed warm en gewoon echt oprecht lekker! Bedankt!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pastas in stad

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en goede service. Gerechten zijn mooi opgemaakt en smaken passen goed bij elkaar. Bediening is vriendelijk, behulpzaam en goed georganiseerd.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering (25 minuten) En zelfs nog een cadeautje van de zaak! Het eten was goed (kapsalon) en ook nog zeer warm bij aankomst. Leuk personeel aan de telefoon.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, veel eten voor weinig. mr food is echt mijn favoriet geworden!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Semanific....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een turkse tosti zoals die hoort te zijn. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu al meerdere malen besteld en kan niet anders zeggen dan ik erg tevreden ben! Het eten is super lekker elke keer weer. Lijkt op een vaste kok die er echt plezier in heeft. Snelle bezorging. Als ze een vraag omtrent je bestelling hebben bellen ze even. En goedkoop! Dus dikke prima

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker en bezorgen snel. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de status. Aanrader is de zelfgemaakte cinnamon brood! Met een extra bakje saus ;) En wat ik voornamelijk het belangrijkste vind is dat ze echt heel schoon zijn.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

im eating all time here ... and all time im verry happy . i do love the offers.Long live MR FOOD :X

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel leuk kindermenu

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20minuten eten gekkehuis!! Super snel. Na een gezellige middag met een Tinder chickie kreeg ik trek in andere lekkere dingen en had om 7u besteld ik kon nog net een jointje draaien en paar pofjes nemen voor de vreetkick toen ging de deurbel al echt ideaal nog nooit zo'n mooie dag gehad in deze maand September. Haar volgende week nog maar een keer uitnodigen.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en grote porties

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe paar keer pizza en pasta besteld. Kwaliteit is goed. Eten is warm. De bezorging rappe tijden. Telefoon wordt snel opgenomen. Betere quality ga je niet vinden qua eten chef! Gewoon bij misterfood bestellen dus

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Goede bodem, goed belegd en geen vette smurrie! Én niet onbelangrijk, op tijd bezorgd.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel en zeer goed

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best restaurant in town in everything. Size and taste..

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! Aardappel schijfjes waren ook lekker.. salade ook top!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I want to thank you guys for the best ribs ever. They melt in your mouth. 5 stars for fooeld. 5 stars for delivery. In time.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten. Lekker malse kip en heerlijk krokante aardappelschijfjes zoals het hoort te zijn!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijk eten ten zeerste aanbevolen

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten en lekker snel bezorgd ook! Kreeg er zelfs nog wat van het huis bij Top service !

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk veel optijd en n blikje drinken van de zaak heel attent 😀

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍👍

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed gekruid

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, absoluut een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker en de tiramisu die ik er bij kreeg was echt om van te smullen dikke duim omhoog Het is zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt dikke prima, daarnaast de levering was binnen 30 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza en heerlijke tiramisu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkerste pizza ooit