Beoordelingen van Mr. Food Groningen

Recente recensies van Mr. Food Groningen

5 sterren na 258 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons niet weer,meer dan uur gewacht op het eten ,en vervolgens was alles lauw/koud toen we het kregen . Spareribs 3 kleine stukken,mini bakje olijven,pizza brood heel taai. Nee hier komen wij niet weer.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was great, hot and fresh. I really loved the Chef Special pizza.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten. Spareribs, Shoarma en nagerechten waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed, altijd snel en altijd lekker!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg bij het stokbrood, mayonaise i.p.v. knoflooksaus. Verder smaakte alles prima. De patat was uitzonderlijk lekker.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd top! Goede service en bezorging.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rode saus en uien in de pasta vergeten? daar baal je toch echt enorm van.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als elke keer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op en top weer.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg fijn maar ik baalde wel dat de uitjes vergeten waren.......

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en super snel bezorgd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd. Wij gaan hier zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's voor goede prijs na de avondklok.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk. het was er snel (15 min) en het was veel eten. ik miste alleen een tomaatje in het bakje sla, maar de hoeveelheid compenseert daar goed voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijke, verzorgde bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs met mijn huisgenoot besteld. Als we stoned kopen we dit altijd, de gratis pizza was ook heerlijk. Bestel dit als je stoned bent

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik super tevreden. Alleen vannacht een pizza tonijn speciaal bestelt met als extra ansjovis, en wat ik kreeg was een normale tonijn pizza (zonder artisjok kappertjes en ook geen ansjovis) ik had zelfs nog fooi gegeven. Pizza wel gewoon opgegeten omdat ik echt veel honger had. Toch spijtig dat ik niet de juiste bestelling kreeg.

Reactie van Mr. Food:Hallo, We hebben geprobeerd u te bellen om het goed te maken maar we kregen geen gehoor. Kunt u contact met ons opnemen zodat we dit met u kunnen goed maken. Vriendelijke groet Mr. Food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Grote porties van hoge kwaliteit. Als je vlees besteld krijg je ook echt veel vlees.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd dikke prima

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit pizza's en kapsalon!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed, snel en lekker.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, veel voor een goede prijs.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk netjes en goed gemanierd ga zo door

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer verrast door de snelheid, smaak en hoeveelheid. Ronduit top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect zoals altijd warm,lekker,snel bezorgd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top spare-ribs thanx! Gaan we vaker doen.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten voor een lage prijs. Zeker mijn keuze voor döner in Groningen!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als altijd weer heerlijk en supersnel bezorgd! 😉👍

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk mals, ontzettend lekker! De aardappeltjes waren lekker gekruid en ietwat knapperig, perfecte toevoeging. De bezorger was heel vriendelijk en die gratis pizza zag er goed uit. Zeer tevreden, echt een aanrader!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde vrij lang voor de bestelling er was ,wel netjes aangegeven dat het zolang duurde. Maar het was het wachten waard! Heerlijk gegeten en alles was nog goed heet. En hoeraaa en gratis pizza haha. Waar we die nog moesten laten wisten we niet,zo vol zaten we. Echt grote porties, dus de pizza is voor morgen tussen de middag.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk 😃 goede pizza’s goed warm binnen de aangegeven tijd bezorgd en ook mijn mee bestelde topping zat erop! Friet ook heerlijk hier echt waar voor je geld

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snel Bezorgd

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren koud. Niet gewend van mr Food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prijs is echt top! Super veel en lekker eten! Bezorgen duurde dit keer alleen iets langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Omdat de bezorging wat langer duurde dan aangegeven werden we netjes gebeld en ontvingen we, heel attent, extra's bij de bestelling waaronder fris en gebak. Vooral die peanut butter brownie was écht goddelijk! Tot de volgende bestelling!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Ruime porties en prima kwaliteit.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag reacties lezen volgende keer

Reactie van Mr. Food:Hallo, U wilt toppings op een gratis pizza dit doen wij helaas niet. De pizza is al gratis 😁 Als u een pizza betiteld kunt zelf de toppings toevoegen. Fijne avond en bedankt voor u review.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x besteld nu, beide keren perfect. 1x spareribs en 1x shoarmaschotel aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en goed eten voor een prima prijs. De bezorging was iets later, als excuus hebben ze een blik cola bij de bestelling gedaan. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren goed, bezorging was eerder dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op de hoogte gehouden van de status. Alles was nog goed warm (heet) toen het bezorgd werd. Malse ribs, genoeg marinade. En een lekkere pizza. Genoeg over voor een lunch de volgende dag. Heel fijn!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elk weekend halen we drie pizza's op bij Mr. Food, altijd een goede service en uitstekende pizza's! Eventueel dat de calzone ietwat minder juicy mag, maar verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2x iets minder zin jullie terug op je oude niveau en hoe echt heerlijke pizza's en extra goed warm gewoon genieten binnenkort weer

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snel en lekker eten

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bij mr food.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was pizza vergeten. Even gebeld en binnen 5 minuten had ik alsnog de pizza voor de deur (inclusief gratis frisdrank als excuus) het eten was lekker en de bezorger bijzonder vriendelijk.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker. Het maakt niet uit wat je besteld je zal niet teleurgesteld zijn. Wij zijn erg tevreden en raden mrfood aan iedereen aan.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er iets later, er tegenover stonden heel wat lekkere dingen van het huis, bedankt hiervoor! Altijd erg lekker bij Mr. Food, zeker een aanrader!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was faster than what it said, food was excellent and price too. My favorite place!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en aardige bezorger👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Smaak, bezorging. Top

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd. Zelfs op de gratis pizza wordt niet beknibbelt, vriendelijk bezorger en snel bezorgt. Opzich had de pizza wel iets warmer mogen zijn maar desalnietemin was het gewoon weer heerlijk :) Bedankt mr-food mijn favo bezorg restaurant. TIP misschien meer vegetarische scnaks zodat je ook voor een uitgebreid frietje bij mr food terecht kan!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en Lekker eten van hier.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten elke keer weer, snelle bezorging en erg vriendelijk personeel. Dit is zeker een vaste plek waar ik blijf bestellen!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Lekkere pizza's en ook de spareribs smaakten prima. Goede portie gebakken aardappels. Doner was zoveel dat het niet op ging . We gaan hier zeker weer bestellen

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food!! Super cheap and big portions. Best in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top tewoord gestaan aan de telefoon en aan de deur. Eten was ook dik in orde, erg tevreden jongens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk bereid eten, ook midden in de nacht. Vriendelijke service en ook nog snel. Bedankt Mr Food!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geef ik fooi bij de deur nu bij de betaling gedaan. Komt dit bij de bezorger terecht?

Reactie van Mr. Food:Hallo, Johan Ja dit komt zeker bij de bezorger terecht. Bedankt 👍

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten Zeer attent een verrassing voor mijn verjaardag Keurige bezorgers

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pasta heerlijk

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza tonno speciaal echt top, de rest ook

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s en pasta waren goed en lekker moest alleen wat langer wachten maar daar waren ze heel netjes om het te zeggen. Kwaliteit en service prima

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel geleverd. Er was genoeg eten en het was lekker zoals altijd. Top tent dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, Altijd veel, altijd snel. Nog nooit problemen gehad. Dikke 5 sterren

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle bezorging

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Wederom een 10

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samen met mijn een pizza en schotel besteld, beide waren heerlijk! Nog nooit zulke kwaliteit in Groningen gehad, helaas was wel de verkeerde pizza bezorgd

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en meer dan genoeg. Levertijd zoals afgeaproken.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza’s! Precies op aangevraagde moment bezorgd👌🏽 Nette, aardige bezorger!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, goeie service

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, lekker gekruid en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en vriendelijke bezorgers!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een supertent! Whiskeysaus is to die for

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Áltijd tevreden maar bij de laatste 2 bestelingen waren de aardappel schrijven meerdere keren gebakken en beide pizza,s vreselijk zout . Beetje jammer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, beste in groningen!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bodem Lekker Warm Snel

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed bedankt groetjes

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren Heerlijk ! En de gyros was ook super lekker. Echt een aanrader voor wie van lekker eten houd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top! 👍🏻😊

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super lekker en snelle en leuke bezorging groetjes

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben heel blij met jullie service, salade vergeten en werd zelfs nagebracht! Super fijn! Ik had alleen een kapsalon kebab gekregen ipv shoarma, maar verder enorm blij

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de vorige keer mee spareribs dan deze keer. Verder was het wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service, verse producten en snelle levering !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel in huis. Het eten was super. Ik durf oprecht te zeggen dat dit mijn beste ervaring was met eten dat thuis wordt bezorgd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten + de gratis pizza margherita wordt gewaardeerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, wat je ook maar besteld het zijn grote porties en overheerlijk. Mr Food is mijn favoriete thuisbezorging restaurant geworden!! Echt een aanrader!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog in de late uurtjes op het laatste moment besteld. Pizza was goede kwaliteit en snel bezorgd. Bezorger was ook vriendelijk kerel dus helemaal top.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en meer dan genoeg, zeker ook door de gratis pizza die erbij zat! Hebben er twee dagen van kunnen eten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, het is lekker en je kan er 3x van eten

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk! Snelle service en bezorging 👌🏼

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm aangekomen kwaliteit eten en met een snelle bezorging !!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik werd gebeld toch de bestelling mooi op tijd. Prima service goede pizza

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al eens een recensie geschreven over het eten maar laat ik ook nog iets positiefs zeggen over iets anders: Jullie gebruiken geen plastic bakjes voor je eten en geen plastic tasjes bij het bezorgen. Dat is heel fijn!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten. Bezorging op tijd en van alles ruim voldoende aanwezig. Ga zo door👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, warm en erg smakelijke spareribs. Fijne zachte aardappelschijfjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was nog goed heet toen het aankwam. Ook voor de grote eters, royale porties. Top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging! Er zaten ook 3 leuke verassingen bij de bestelling(pesto broodjes en een pizza margarita). Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad dit iedereen aan! :-)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties, snelle bezorging Het was gewoon super!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s! De kaasstengels mochten iets krokanter! Voor de rest was het echt top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zo godse heet ik kon niet eens aan m'n spare ribs beginnen. Nog nooit zulk heet eten gekregen en keurig verpakt. De gratis pizza was helaas vergeten maar die hadden we ook niet echt nodig, het was meer dan genoeg!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd 👌

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de bezorging. Top jongens! Daarbij hebben we ook nog eens erg genoten van het eten. Ga zo door!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer besteld goeie aanrader altijd vlot en goed warm bezorgd, goed verpakt, lekker eten en vriendelijke personeel. Bestel tegenwoordig via hun eigen website dan krijg je ook nog pizza gratis. Top.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top personeel! Aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel bijna elke week bij Mr.Food, altijd goed, altijd snel en aardig. Na 20 keer nog steeds nooit teleurgesteld. Echt top, keep it up!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, kwaliteit en hoeveelheid, alles uitstekend. Snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Absolute aanrader.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food, good deals, fast delivery!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote porties, zeer smakkelijk pizza (en ook gratis)

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Support the small businesses! Regardless, Mr Food is very reliable and tasty !

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld, waren er snel, smaakten heerlijk. Niet vet, verse ingrediënten en de pizza's waren nog heet, terwijl we aan de andere kant van de stad wonen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en warm bezorgd. Vriendelijke bezorging Uitstekende service

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed warm bezorgd, grote porties en ook nog eens een gratis pizza erbij. Bezorger was vriendelijk en de bezorging was keurig contactloos

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Rijk gevulde schotel met extraatjes :) Ga zeker nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima snel voor een zondag. Enige verbeterpuntje dat de pizza niet al gesneden was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gehad en nog goed warm. Jammer dat de beloofde gratis pizza magherita er niet bij bezorgd was.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and quick delivery, Thanks!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan voldoende eten en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer helemaal top! Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging uitstekend aanrader voor ieder. Ga zo door!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en goed, was warm toen het aankwam en de service was snel ! Overigens kreeg je nog een gratis pizza erbij als je wat bestelde top !

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Semanific

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en fatsoenlijke porties. Voor ons de beste!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker. The best forget the rest

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love and a big thum up for you guys

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel sneller dan in eerste instantie geschat vriendelijke bezorger. Had 4 soorten kaas pizza alleen de stukken brie ontbraken iets wat voor mij deze pizza helemaal afmaakt vandaar 1 Ster “aftrek’. Verder was het lekker zoals ik ben gewent

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, tasty. And the free pizza OMG A big 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything I order is delivered fast, warm and deliciously. Well done Mr Food team BTW the free pizza is unreal better then one what you pay at domino's

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd en een vriendelijke bezorger. Daarnaast ook nog eens grote porties en lekker eten. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste service die er is in de stad. Heerlijk gegeten.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandagavond weer eens eten besteld. Eigenlijk is het ook gewoon belachelijk dat ik zovaak bestel maar elke 2 dagen koken is gewoon kut. Vandaag toevallig wel gekookt, en gelijk 1.5u verder voor ik aan tafel zit. Uur van je avond verdwenen. Misterfood fixt het binnen 40min (record is 25min).

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond op andere locatie (verder weg) eten besteld en binnen een uur, aangegeven tijd, was het er gewoon. Mooi dat je daar van opaan kan. Kameraad zegt "tis wel veel man". Die is natuurlijk andere gewend waar ze gierig zijn met eten.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker en snel bezorgd goed zo toppers ga zo door

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging verse producten en lekker warm.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First time trying Mr Food. All I can say is that this is how a delivery place should be. Fast and delicious. Plus, the delivery was very nice and friendly! Thumbs up!!!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en pasta, snel en vriendelijk bezorgd.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds zeer tevreden. Ze waren m'n toetje vergeten, (ik weet het, word je dik van) maar in rappe tijden stond de bezorger weer voor de deur en met een blikje drinken erbij vast omdat ik al zo vaak besteld heb haha.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf niet elke keer review, maar toch zou dat wel moeten. Dan staat bij bijna iedere beoordeling m'n naam en weet je dat ik (op momenten) te lui ben om te koken. Op zondagavond eten besteld en binnen 40min is het er. Verassing toen de bezorger eraan kwam. Extra pizza gekkehuis!! Blijkbaar actie 2e pizza gratis (margerita) nooit gezien.... en dat kwam goed uit want was net bier aan het drinken met vrienden. Lekker dik worden. Ga zo door misterfood!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta, en snel bezorgd!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer achter elkaar onderdelen vergeten (vorige keer blikje drinken, nu bakje knoflooksaus). kwaliteit van de pizza zelf is super voor de prijs.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond bij de bestelling dat de bezorging ongeveer een uur ging duren, maar na een dik half uur werd onze bestelling al geleverd dus dat was echt super. Het eten was erg lekker en van goede kwaliteit. Gaan we zeker vaker bestellen!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vierde bestelling in korte tijd geplaatst. Vier diverse gerechten besteld en allemaal van TOP-kwaliteit. Ik ben zelf niet zo van de recensies schrijven, maar deze zaak verdient echt een positieve uitzondering.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer, bezorging was sneller dan eerst geschat ook prima dus. Vriendelijke bezorger

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals gewoonlikk

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en bezorging eerder dan verwacht beide top goed warm en gewoon echt oprecht lekker! Bedankt!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pastas in stad

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en goede service. Gerechten zijn mooi opgemaakt en smaken passen goed bij elkaar. Bediening is vriendelijk, behulpzaam en goed georganiseerd.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering (25 minuten) En zelfs nog een cadeautje van de zaak! Het eten was goed (kapsalon) en ook nog zeer warm bij aankomst. Leuk personeel aan de telefoon.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, veel eten voor weinig. mr food is echt mijn favoriet geworden!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Semanific....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een turkse tosti zoals die hoort te zijn. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu al meerdere malen besteld en kan niet anders zeggen dan ik erg tevreden ben! Het eten is super lekker elke keer weer. Lijkt op een vaste kok die er echt plezier in heeft. Snelle bezorging. Als ze een vraag omtrent je bestelling hebben bellen ze even. En goedkoop! Dus dikke prima

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker en bezorgen snel. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de status. Aanrader is de zelfgemaakte cinnamon brood! Met een extra bakje saus ;) En wat ik voornamelijk het belangrijkste vind is dat ze echt heel schoon zijn.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

im eating all time here ... and all time im verry happy . i do love the offers.Long live MR FOOD :X

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel leuk kindermenu

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20minuten eten gekkehuis!! Super snel. Na een gezellige middag met een Tinder chickie kreeg ik trek in andere lekkere dingen en had om 7u besteld ik kon nog net een jointje draaien en paar pofjes nemen voor de vreetkick toen ging de deurbel al echt ideaal nog nooit zo'n mooie dag gehad in deze maand September. Haar volgende week nog maar een keer uitnodigen.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en grote porties

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe paar keer pizza en pasta besteld. Kwaliteit is goed. Eten is warm. De bezorging rappe tijden. Telefoon wordt snel opgenomen. Betere quality ga je niet vinden qua eten chef! Gewoon bij misterfood bestellen dus

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Goede bodem, goed belegd en geen vette smurrie! Én niet onbelangrijk, op tijd bezorgd.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel en zeer goed

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best restaurant in town in everything. Size and taste..

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! Aardappel schijfjes waren ook lekker.. salade ook top!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I want to thank you guys for the best ribs ever. They melt in your mouth. 5 stars for fooeld. 5 stars for delivery. In time.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten. Lekker malse kip en heerlijk krokante aardappelschijfjes zoals het hoort te zijn!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijk eten ten zeerste aanbevolen

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten en lekker snel bezorgd ook! Kreeg er zelfs nog wat van het huis bij Top service !

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk veel optijd en n blikje drinken van de zaak heel attent 😀

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍👍

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed gekruid

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, absoluut een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker en de tiramisu die ik er bij kreeg was echt om van te smullen dikke duim omhoog Het is zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt dikke prima, daarnaast de levering was binnen 30 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza en heerlijke tiramisu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkerste pizza ooit